Serveis

Lacats

El servei de lacat de mobiliari de Martos transforma mobles desgastats en autèntiques peces de disseny amb un acabat brillant i uniforme. També ofereixen envelliment de fusta per aconseguir un aspecte rústic i càlid a l’espai.Veure més »

Decoració interior

Manel Martos utilitza diferents tècniques com mosaics hidràulics, empaperats i microciments per transformar els espais interiors en autèntiques obres d’art. Els seus mosaics hidràulics, empaperats i microciments són realitzats amb gran precisió i atenció als detalls, creant composicions úniques i duradores.Veure més »

Exteriors

Manel Martos transforma portes d’accés a habitatges i magatzems en punts destacats de l’arquitectura mitjançant tècniques especialitzades i productes de qualitat. Garanteix una pintura duradora i resistent que realça la bellesa natural de les portes de fusta, protegint-les alhora contra els efectes del clima.Veure més »

Façanes

Manel Martos és un pintor especialitzat en la transformació estètica de façanes i terrasses. Utilitza productes de qualitat per protegir les superfícies i ofereix solucions personalitzades adaptades a cada estil arquitectònic. El seu treball precís i professional crea espais exteriors agradables i duradors.Veure més »

Pintura Industrial

Manel Martos és especialista en tractaments antiincendis, aplicant pintures ignífugues i intumescents per a la protecció contra incendis. També és expert en pintura de paviments esportius i marcatge de pistes, creant superfícies esportives de qualitat amb línies precises i colors vius.Veure més »