Manel Martos

Qui som

Manel Martos és una empresa de pintura i decoració amb més de vint anys d'experiència en tot tipus d'aplicacions de pintura, ja sigui per a façanes, paviments, mobiliari, portes i altres superfícies.

Amb un equip de professionals dedicats, donem vida als espais interiors i exteriors, aportant-te solucions per a tots els estils. La nostra gamma de serveis inclou pintura industrial i decorativa, atenent les necessitats tant dels sectors industrials com residencials.

0
+
Anys d'experiència
0
+
Clients satisfets
0
+
Projectes

Entenem que cada projecte és únic i requerirà una aproximació personalitzada. Gràcies a la nostra experiència i coneixements en el camp de la pintura, estem preparats per afrontar tots els reptes i materialitzar les teves idees. Amb una combinació de tècniques avançades i productes de qualitat, reflectim la nostra atenció als detalls i creativitat en cada pinzellada.

Que fem

La nostra feina abasta des de la preparació de superfícies fins a l'aplicació de capes de pintura, fent que cada pas sigui realitzat amb minuciositat i dedicació per aconseguir resultats duradors i satisfactoris.

Els nostres serveis inclouen la realització de lacats de mobiliari, oferint un acabat que farà que els teus mobles llueixin com nous. També decorem els teus interiors, creant espais singulars i acollidors.

La pintura de façanes i d’elements exteriors són també les nostres àrees d’expertesa. Transformem l’aspecte exterior dels edificis enriquint la seva estètica i integritat amb una resistència duradora als agents atmosfèrics.

La pintura industrial i les instal·lacions esportives també formen part dels nostres serveis. Marquem amb precisió les pistes de joc per a una experiència esportiva excepcional. A més, treballem en estreta col·laboració amb el sector industrial per oferir tractaments contra incendis.

Col·laborem amb

logo-paula