Serveis

Decoració interior

Manel Martos posa tot el seu talent en la decoració interior utilitzant diferents tècniques com mosaics hidràulics, empaperats i microcements. Amb la seva habilitat i coneixement en aquestes tècniques, transforma els espais interiors en veritables obres d'art.

Els mosaics hidràulics són un dels seus punts forts. Amb una gran varietat de colors i patrons, Martos crea composicions úniques i atemporals. Aquests mosaics són realitzats amb gran precisió i atenció als detalls, donant com a resultat un aspecte elegant i sofisticat. Des de dissenys florals fins a geometria abstracta, aquests decorats captiven l'atenció i donen vida a qualsevol espai.

Els empaperats també són una de les seves especialitats. Amb una àmplia gamma de dissenys i estils, Manel Martos pot crear l'ambient desitjat en qualsevol habitació. Ja sigui un estil clàssic o un disseny modern i avantguardista, els empaperats de Martos són de qualitat superior i resistents, a més de ser fàcils de mantenir i netejar.

Per acabar, el microcement és una tècnica que Martos utilitza per crear superfícies continuades i modernes. Amb aquest material, pot cobrir parets, sòls i fins i tot mobles, donant-los un aspecte suau i contemporani. El microcement de Manel Martos és resistent i durador, i ofereix una infinitat de possibilitats de personalització.